RE/MAX Delta

Pronájem bytu 3+1, Nížkovice.

Nížkovice mapa
Cena u makléře
pronajato
Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice. Pronájem bytu 3+1, Nížkovice.
Zobrazit fotografie

Pronájem bytu 3+1, Nížkovice.

Exkluzivně nabízíme pronájem částečně zařízeného bytu 3+1, s parkovacím stáním a lodžií, v obci Nížkovice. Byt s užitnou plochou 68 m2, ve druhém patře cihlového domu, je vybaven vkusnou kuchyňskou linkou se spotřebiči - horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, digestoř, lednice s mrazákem a myčka. V koupelně je vana, umyvadlo. V ložnici zůstává postel s matracemi a komodou. Praktická vestavěná skříň v pokoji poskytuje dostatek úložného prostoru, který je doplněn ještě o velkou šatnu, popř. komoru. Kuchyně i obývací pokoj, ze kterého je vstup na lodžii, jsou situovány na jižní stranu, ložnice a pokoj na severní. Podlahy v obytných místnostech jsou plovoucí laminátové, v kuchyni je položen vinyl a v chodbě, šatně/​komoře, koupelně a na WC je položena dlažba. Výhodou bytu je vlastní plynový kotel, který sníží celkové náklady za energie. Velmi praktické je také samostatné parkovací stání náležící k bytu.
Byt bude nově vymalován a bude volný od 1.6.2023. Nájemné 10.000,- Kč / měsíc + zálohy za služby, energie a internet 6.000,​- Kč / měsíc. Vratná kauce 17.000,​- Kč. Provize RK 12.100,​- Kč.
Obec Nížkovice leží v jihozápadní části okresu Vyškov, 24 km od Brna, poblíž hranice okresu Hodonín. Spádově náleží k městu Slavkov u Brna. V obci je základní i mateřská škola, potraviny, pošta a další služby. Autobus jezdí nejméně každou hodinu, cca 30 minut až do Brna na Zvonařku, 6 minut trvá cesta do Slavkova u Brna. Velmi klidné a pohodové bydlení. Doporučuji!

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 163-NP04030 Obec: Nížkovice Ulice: Skryto

Kontaktujte makléře nemovitosti

Jana Srncová
Jana Srncová
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fullname: phone:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 3+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Orientace Jihozápad
Odpad Septik, jímka
Plyn Plynovod
Náklady na bydlení 6 000
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ano
Celková podlahová plocha m2 68
Počet balkónů 1
Počet parkovišť 1
Stavba Ostatní
Rok kolaudace 2007
Datum nastěhování 01.06.2023
LV 2368
Počet podlaží objektu 3
Číslo podlaží v domě 3
Třída C - Úsporná
Vyhláška 78/2013 Sb.