RE/MAX Delta

Pronájem bytu 2+1, Bučovice.

Smetanova, Bučovice mapa
Cena u makléře
pronajato
Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice. Pronájem bytu 2+1, Bučovice.
Zobrazit fotografie

Pronájem bytu 2+1, Bučovice.

Exkluzivně nabízíme pronájem bytu o velikosti 2+1 s výměrou 90 m2 na prestižní adrese - ulice Smetanova v Bučovicích. Tento byt se nachází ve třetím patře cihlového bytového domu v centru města. Jeho poloha je ideální pro ty, kteří si přejí mít veškerou občanskou vybavenost a služby v dosahu.
Jedna z hlavních předností tohoto bytu je dispozice. Pokoje jsou samostatné a neprůchozí, což vám poskytne maximální soukromí a komfort.
Byt prošel nedávnou zdařilou rekonstrukcí, která mu dodala moderní vzhled a funkčnost. V kuchyni najdete zbrusu novou kuchyňskou linku s elektrickou troubou. Obytné místnosti mají nové podlahy a celý byt je svěže vymalován. Vytápění je zde zajištěno ústředním topením, pomocí elektrického kotle. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. V koupelně je vana i místo na pračku. WC je samostatné.
Kromě prostorného interiéru nabízí tento byt také velkou lodžii, která vám poskytne příjemné místo pro relaxaci a odpočinek. Vysoké stropy dodávají celému bytu prostor a vzdušnost.
Nájemné za tento atraktivní byt činí 9000 Kč měsíčně. K tomu připočtěte služby ve výši 700 Kč na osobu a náklady za elektřinu, kterou sami spotřebujete (přepíše se na nájemníka - cca 4000 Kč/měs).
Byt je volný ihned, takže se můžete nastěhovat okamžitě.
Pokud hledáte prostorný a moderní byt v centru Bučovic, neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve! Tento exkluzivní pronájem nemusí být dlouho volný :-)

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 163-NP04127 Obec: Bučovice Ulice: Smetanova

Kontaktujte makléře nemovitosti

Jana Srncová
Jana Srncová
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
lname: email:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 2+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Velmi dobrý
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ne
Užitná plocha m2 90
Celková podlahová plocha m2 90
Stavba Ostatní
Datum nastěhování 02.06.2023
LV 2645
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě 3
Třída D - Méně úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.
Poloha zadaná inzerátem je ulice