RE/MAX Delta

Prodej restaurace v Prušánkách

Prušánky mapa
Cena u makléře
prodáno

Prodej restaurace v Prušánkách

Majitelé nemovitosti: “Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi objekt v centru vinařské obce Prušánky v okr. Hodonín s širokou škálou využití a různými možnostmi přestavby (penzion, dům služeb, výrobní prostory, sklady, kanceláře a samozřejmě i na rodinný dům). Tato nemovitost stále sloužící a prosperující jako vyvařující hostinec byla postavena ve 30. létech minulého století a zkolaudována na současný provoz byla v roce 1992, kdy proběhla i první rekonstrukce. V roce 2006 proběhla druhá rekonstrukce a byly zřízeny nové rozvody elektřiny, nové podlahy, krb s tepel. rozvody, WC, vzduchotechnika, zateplení, alarm, satelitní a internetové připojení. Budova je postavená z cihelného zdiva, podsklepená, včetně dopravního výtahu a je zasazena do řadové zástavby s přilehlým velkým parkovištěm (280 m²) a je zároveň napojená na veškeré inženýrské sítě. Uvnitř je objekt rozčleněn na více místností, kde centrum tvoří výčep s krbem, pak sousedící jídelna se společnou kapacitou 80 míst k sezení (164 m²). Dále pak jsou herna, kuchyně, sklady, soc. zařízení, WC muži / ženy, sprcha. Vytápění budovy zajišťuje závěsný plynový kotel (nad -5°C), jinak je plně dostačující vytápění krbem. Ve dvoře objektu se nachází velká krytá terasa s kapacitou 54 míst, ale zároveň i možností rozšíření na 250 míst (letní kino aj.). Je zde zbudován i kruhový taneční parket s podiem a zděný zastřešený bar s grilem a funkčním výčepem. Celková výměra objektu s venkovní terasou je 833 m². K danému objektu dále náleží zahradní prostory (426 m²), tenisový kurt, hřiště pro petanque a oddech. posezení pod živou pergolou. Už jen závěrem a bez nadsázky lze říci, že nabyvatel si koupí této nemovitosti zajišťuje 100% jistotu 5P, které mu nikdo nikdy nevezme: 1) lokalizace v centru obce 2) u hlavní křižovatky (dopravní svod ze tří možných příjezdových směrů 3) velké parkoviště (280 m²) 4) velké vnitřní provozní i skladové prostory 5) zavedená dlouhodobá (90 let) prosperující tradice. K výčtu těchto 5P přiřazujeme ještě další dva velmi významné bonusy, a sice ve formě dvou stavebních placů v zahradním sektoru a studnou, jež nemá v obci srovnání (18 m kopaná a 52 m zapažená s 5-7 m sloupcem pitné vody). Proto pevně věříme v perspektivní potenciál tohoto podniku, který bude vždy těžit jak ze své výhodné centrální polohy, rovněž z Vašeho podnikatelského úsilí, ale i z dobré pověsti, o kterou jsme se my i naši předci 90 let snažili.”

Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím nebyl vypracován, proto v inzerci uvádíme třídu G. Uliční šíře nemovitosti 20 m, měsíční náklady přibližně 6.500,- Kč v závislosti na aktuální spotřebě energií. Budete-li chtít, hypoteční servis s nejvýhodnější nabídkou na trhu Vám zajistíme bez přidaného poplatku. Cena zahrnuje provizi RK i právní servis. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených parametrů. Pro více informací a domluvě data prohlídkového dne mě, prosím, kontaktujte na uvedeném emailu nebo telefonu.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 163-NP03639 Obec: Prušánky Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fname: phone:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Michal Vykus
Michal Vykus
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fullname:

Podrobné informace

Typ domu Přízemní
Typ zařízení Hotel
Stav objektu Velmi dobrý
Druh objektu Cihlová
Vybaveno Částečně
Zastavěná plocha m2 410
Užitná plocha m2 370
Plocha parcely m2 1259
Stavba Ostatní
Počet podlaží objektu 1
Třída G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška 148/2007 Sb.